Aquest llibre no el podran cremar, ni trencar, ni tancar a l'infern, als soterranis de les biblioteques segrestat per una dictadura malalta de censura fins al ridícul, com es va fer durant 40 anys de pensament únic i repressió. No passarà això perquè aquest llibre som totes i tots nosaltres i cada vegada que ens apleguem creixerà i quan més ens afegim i més ens comuniquem i interactuem més gran és farà, fins al punt de caure amb tot el seu pes sobre la impunitat del franquisme i el silenci còmplice de la Transició, esclafant aquesta anomalia "democràtica" regnant.

EL PRIMER TESTIMONI

domingo, 27 de mayo de 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE CONDOL COMBATIU






Hi ha persones i col·lectius que són imprescindibles, les persones que han organitzat aquest acte ho són. No cal ni parlar dels seus familiars vius per sempre a la nostra ànima!

Salvador López Arnal,  nèt del cenetista assassinat a 1939 José Arnal Cerezuela




Per la memòria històrica! Justícia per les víctimes del franquisme ja!! El poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la. Seguim i seguirem!!.  L. Silvestre.

Tenim molta feina per fer.

Continuaremos luchando, por la memoria de los nuestros.

Memòria, veritat i justícia!. Alex.

No es aceptable una monarquía sucesora del fascismo franquista. La legitimidad republicana debe volver al pueblo que un 14 de abril de 1931 y un 16 de febrero de 1936 legitimó en las urnas. Ni olvido, ni perdón al fascismo. Ateneu Republicà gracienc.

El meu pare també va ser una víctima.

No acabará la "Transición" mientras no haya "Reparación" plena. No tendremos "democracia" plena mientras el pueblo no pueda elegir la forma de estado. A por la IIIª República. Marcos Agea.

También mi abuelo Darwin García Céspedes fue fusilado ¿por qué?. Rosa.

De part d'una nèta de pres polític i torturat, emigrat a Catalunya per necessitat no econòmica sinó espiritual.

Ànims! La justícia no sempre és justa!. Laia.

Please continue the fight for the unheard voices in Spain. Robert Bonilla, one voice of many! (Por favor continuad la lucha por los sin voz en España. Robert Bonilla, una voz entre tantas)

I feel for the families suffering today. Marianne and Sam. Australia. (Compadezco a las familias que hoy todavía sufren. Marianne y Sam)

Continue the fight. Cameron Baher. Arkansas. USA, 2012. (Continuad la lucha. Cameron Baher)

Contra el feixisme, per la llibertat, terra lliure. Ivan.





La propera aportació, la teva. La próxima aportación, la tuya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario